WOW, wat gaaf! Juraini Radio komt met een eigen stille openlucht festival

Written by on 9 juli 2021

Afgelopen weken of maand kregen Juraini (27) en Demi van der Weele (28) contact met elkaar en om Juraini Radio/Juraini Paradise Radio meer te laten promoten. Tot slot komt Juraini Radio met een eigen tweedaags stille openlucht festival in Delft. Inmiddels weten jullie dat Juraini Radio een wereldwijd zelfstandig online internet radio is voor heel Nederland, wow, door heel Nederland ook echt. Op de Juraini Radio festival hoor je urban muziek en latijnse muziek met een stille koptelefoon.

De toegang is 30 euro per persoon.


[There are no radio stations in the database]
App Juraini RadioFM
Hoe kan ik je helpen?
Hallo! Leuk dat u een WhatsApp stuurt naar Juraini RadioFM. Hoe kan ik je helpen?