Vacatures

Juraini Paradise Radio is een vrijwilligersorganisatie die 24/7 jouw online internetradiostation verzorgt voor alle luisteraars van Juraini Paradise Radio. Wij maken radio voor jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. Wij draaien vooral Urban muziek en latijns-muziek als non-stop muziek. En alles wat daar tussen zit. Met uitsluitend vrijwilligers wordt er 24 uur per dag, 7 dagen per week radio gemaakt.

Wij zijn altijd per direct opzoeken naar nieuwe vrijwilligers. Mocht je interesse hebben om onze omroep te versterken, stuur dan gerust even een mailtje naar: post.jurainiradio@gmail.com.

Tijdens een kennismakingsgesprek in de studio vertellen we je graag wat de specifieke eisen zijn. Een goede start is een goede beheersing van de Nederlandse taal en het leuk vinden om in een team te werken.

*Radiocoach- Radiocoach is iemand die verantwoordelijk is om Juraini Paradise Radio beter te maken.

*Station manager-Station manager is iemand die zakelijke dingen regelt voor Juraini Paradise Radio.

*Radio DJ- Vind je het leuk om je eigen radioshow live vanuit onze studio / jou studio te presenteren, ben je een echte muziekliefhebber en ben je in het weekend of op doordeweekse dagen of avonden beschikbaar, laat het ons weten!

*Vlogger- Vind je het leuk om in Delft, Rijswijk Sion, Den Haag, Westland, Zoetermeer, Rotterdam en Bollenstreek te gaan vloggen?! Laat het ons weten. Jullie kunnen dan de filmpjes door appen naar Juraini op de WhatsApp.

*Redactiemedewerker/Administratie- Een redacteur is iemand die verantwoordelijk is voor de redactie van een publicatie, oftewel het bewerken van de inhoud van een tekst. Sommige redacteurs leveren zelf inhoudelijke bijdragen, andere houden zich weer uitsluitend bezig met bijvoorbeeld taalgebruik, inhoudelijke juistheid of de toon van door anderen geschreven artikelen. De redacteurs van een bepaald medium vormen met elkaar de redactie. Redacteuren verzorgen de bewerking van een artikel of van beeld.

*Media redactiemedewerker- De media redactiemedewerker maakt nieuwsbrieven van Juraini Paradise Radio, die online op de website zal verschijnen, maar is verantwoordelijk aan dezelfde taak.

*Projectcoördinator- Een project coördinator is iemand die verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van
evenementen en projecten.

*Eventcoördinator – Een event coördinator is iemand die verantwoordelijk is voor de organisatie en uitvoering van
evenementen.

*Webshop- Een online winkel (webshop) om ervoor te zorgen dat diverse artikelen van Juraini Paradise Radio online kunnen worden verkocht.[There are no radio stations in the database]
App Juraini RadioFM
Hoe kan ik je helpen?
Hallo! Leuk dat u een WhatsApp stuurt naar Juraini RadioFM. Hoe kan ik je helpen?