Festival

Ontstaan van Juraini Radio Festival

Inmiddels weten jullie dat Juraini Radio een wereldwijd zelfstandig online internet radio is voor heel Nederland, wow, door heel Nederland ook echt. Afgelopen weken of maand van juni/juli 2021 kregen Juraini (27) en Demi van der Weele (26) contact met elkaar en om Juraini Radio/Juraini Paradise Radio meer te laten promoten. Tot slot komt Juraini Radio met een eigen tweedaags stille openlucht festival in Delft. Op de Juraini Radio Festival hoor je urban muziek en latijns-muziek met een stille koptelefoon.

Wat is Juraini Radio Festival

Juraini Radio Festival is hét jaarlijks terugkerend stille openlucht muziekfestival voor alle familieleden, kennissen en vrienden van Juraini. In augustus en september twee dagen feest met veel muziek en veel fun!

Wanneer is Juraini Radio Festival

Juraini Radio Festival wordt op zaterdag 14 en zondag 15 augustus en zaterdag 11 en zondag 12 september gehouden. Beide dagen beginnen om 11.00 uur en duren tot 17.00 uur. Het festivalterrein is één uur voor aanvang open.

Waar is het?

Juraini Radio Festival vindt op Evenemententerrein “Nieuwe  Plantage Park” in Delft plaats

Voor de navigatie kan het beste het adres: Nieuwe Plantage 6, 2611 NL Delft, ingevoerd worden

Welke genre muziek kan ik horen

Je kunt alvast klaar maken voor urban en latijns-muziek (Die wij dagelijks horen bij Inca Mania op de Markt in Delft)

Waarom is Juraini Radio een stille openlucht muziekfestival

Juraini Radio Festival is een stille openlucht muziekfestival, dat komt dat wij een stille koptelefoon bij de Silent Disco huren

Wat kost een kaartje?

Kom je op zaterdag of zondag, dan kost een dagkaartje aan de kassa € 30,00. Voor kinderen tot 12 jaar is de toegang gratis.

Eten en drinken

Op het festival kun je eten en drinken kopen. Lekkere warme- en koude snacks, maar ook heerlijke broodjes, soep en tosti’s. Genoeg lekkers om je maag te vullen.

Schijnt bij Juraini Radio Festival altijd de zon?

Dat weten we nu nog niet. Misschien schijnt de zon en is het lekker warm. Misschien regent het en is het koud. Ook dan gaat Juraini Radio Festival gewoon door. Je mag een partytent of parasol meenemen en plaatsen op aanwijzing van de vrijwilligers van Juraini Radio Festival. Dan zit je lekker uit de zon of uit de regen. Om het zicht tot het podium voor de andere bezoekers niet te hinderen is het niet toegestaan om de zijwanden in de partytent te hangen. Dus alleen open partytenten zijn toegestaan.[There are no radio stations in the database]
App Juraini RadioFM
Hoe kan ik je helpen?
Hallo! Leuk dat u een WhatsApp stuurt naar Juraini RadioFM. Hoe kan ik je helpen?