Wij presenteren GROOT NIEUWS!

Written by on 6 juli 2023

Juraini Ferary is geboren op 28 juli 1993 te Spijkenisse. Zijn ouders zijn afkomstig uit Curaçao. Juraini heeft een matig verstandelijke beperking, maar laat zijn beperking zeker niet in de weg staan. Juraini Radio wordt door Juraini zelf gemaakt. Hij is dol op muziek, vind het leuk om met geluidsapparatuur te werken, maar vind ook het presenteren erg leuk. Hij maakt daarnaast zijn eigen playlists, bedient de muziekcomputer en interviewt gasten. Juraini zendt live uit via zijn eigen studio/slaapkamer op Landgoed Craeyenburch te Nootdorp.

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en werd in het bijzonder door; Juraini Ferary opgezet om jongeren, jongvolwassenen en volwassenen uit de randstad te bereiken. Er wordt ook non-stop muziek gedraaid. Het station draait vooral urban muziek uit andere landen worden hier ook afgespeeld.

Op 18 oktober 2019 is Juraini met zijn internetradio te gast geweest in het tv-programma van “Brain the Move” van Delft On The Move in Delft. Dit is een stichting, die tot doel heeft een multimedia platform te bieden aan iedereen van Delft en omstreken. Juraini is vervolgens in 2019-2020 door gegaan met het promoten van zijn eigen internetradio bij gehandicapten zorginstellingen. Hier werd gehoor aangegeven en werd dit ook door velen gedeeld op Facebook en op hun intranet pagina’s van de zorginstellingen zelf (pagina voor medewerkers, vrijwilligers). Juraini Radio staat ook bij alle collega-zorginstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking; vooral deze mensen moeten centraal staan.

Op 20 juli 2021 is Juraini met zijn internetradio te gast geweest bij Delft op Zondag TV van Delft op Zondag in Delft. Dit is een YouTube kanaal van een krant uitgeverij in Delft.

Juraini is vervolgens in 2019-2020 door gegaan met het promoten van zijn eigen internetradio bij gehandicapten zorginstellingen. Hier werd gehoor aangegeven en werd dit ook door velen gedeeld op Facebook en op hun intranet pagina’s van de zorginstellingen zelf (pagina voor medewerkers, vrijwilligers). Juraini Radio staat ook bij alle collega-zorginstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking; vooral deze mensen moeten centraal staan.

Per ingang van 2022 presenteert Juraini bijna elke dag een groot nieuws met steeds nieuwe volgers van Juraini Radio, waar de idee in handen was van Kimberley Fanoy (bedenker). Nu dat we in 2023 verder zijn, is het nu aardig wat gegroeid en dat de website steeds populair wordt en naar geluisterd en bekeken wordt.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



[There are no radio stations in the database]